Sportlimuzin felt?nés nélkül
Más nem romlott el rajta két év alatt,még sehol sem hagyott ott.A V6-os motor ritka er?s mindig lehet rá számítani.A fekete b?rülés jól néz ki ,de júliusban senki se próbáljon a napon hagyott autóba rövid nadrágban beülni különben megtapasztalja a frissensült comb illatát.A 12L-es fogyasztás szerintem nem sok minthogy én csak városban használom a kocsi sportautomata és még a klíma is megy.Ugyanezekkel a feltételekkel egy 1,6-os autó is megeszik 10-11L-ert ,de az klímával nem nagyon mozdul meg.Jó,hogy gyors jól lehet bele pakolni és a tolvajok nem nagyon szeretik.Nem túl jó,hogy mivel ritkább típusnak számít mint mondjuk az 1,6-os vagy 2,0-ás vectra alkatrészt bontottan vagy utángyártottban nem mindig találni és némely alkatrész új ára elég borsos.
- A digit klímán múltévben elromlott a nyomásszabályzó(töltéssel együtt 35,000 Ft),idén pedig ereszteni kezdett az elpárologtató(javítás töltéssel 40,000 Ft)az egész müszerfalat ki kellett bontani hozzá.A kormány szervó nyomásoldali csöve elrepedt,csak gyári opelt lehet kapni hozzá(40,000 Ft+csere a schiller opelnél 15,000Ft).
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | mondeo | Következő autója? | honda jazz |