Autók » Opel » Vectra (1995-2002)

Vectra 1,7 TDI

Sosem feledem a Zöld Ördögömet :)

Imadtam a Kicsikemet...
Mindenki irja, hogy lomha, es ez igy is van, nem tagadom, de akinek nem zsanere a feltetlenul iszonyagtos gyorsulas, az nem fog parazni. Egy ilyen szivos alaknak, mint en, tokeletes volt!! :D
De szerintem jo festessel/felnivel nagyon szepen nezhet ki. Az enyem gyongyhaz-metal-zold volt, szep sotet, az ablakok sotetitettek voltak (az elsonel talan neha zavart a kilatasban...) es szep fekete felni volt rajta. Sotetzold-fekete verda, rajta a hatso ablak mogotti D-alaku ablakelem ISTEN, a motorhaztetobol kiivelo visszapillanto ISTEN, csak szep legyen az elsulso elemek illeszkedese...:)
Kivancsi vagyok nagyon, milyen lehet a legjobb motorral szerelt utso evfolyamos B Vectra, talan az nem ennyire lomha.
Az auto hosszu tavon is csudakenyelmes! Az elso ulesek nem "raulos" hanem "beleulos" jelleguek, tobbszor megtettem vele a Hollandia - Magyarorszag utat, sosem elgemberedve-agonizalva szalltam ki pihenni. :) Hatul 5 ember siman elfer, nagy a csomagtarto, van bent ter, szoval jo kis csaladi verda is lehet.
Nem onszantambol nincs meg: Hollandiaban a hazunk elol loptak el egy ejjel...:(( Azota bicikli... :D
A rendszama IAW 664 Barki Europaban latja a kocsit, irjon! :D :D

- Sose romlott el rajta semmi, csak utkoztem vele egyszer es akkor lattam, hogy eleg magasak a gyari alkatresz koltsegek...
- Amikor vettem Mohacson maganembertol atvert, egy csomo minden hibas volt/nem mukodott, ezeket mind kijavittattam:
- Klimacso-darabok (rosszul volt berakva eleve, szetkopott, mikor vettem mar tobbszor hegesztett volt)
- Kerekagyban eltort csavarmenet: kerekagy csere
- Legzsak-elektronika javitas
- Szelvedocsere
- bal elso lampabura torott volt+motor szar volt benne (36000 kompletten 40% kedvezmennyel gyari)

idosebb es ifjabb Plazzeriano Ervin, Pecs mellett. Nagyon rendes emberek, mar a wartburgommal is torzsvendeg voltam :)

Fenntartási költség (5) Évjárat 1996
Megbízhatóság (9) Vezetett km 20000
Előző autója? :) Következő autója? Chevy Camaro II.gen.
Verdikt (7.1/10)

Opel Vectra 1995