Problémás, de szeretetre méltó
Nagyon jó autó, de sajnos mi kifogtunk egy olyat, aminek adagoló problémája lett, CSAK 200 000 Ft-os javítási költséggel. De mindezek mellett megbízható, jól megy, jól lehet bele pakolni. A probléma miatt nekünk nem érte meg az árát.
Ezen kívül negatívumok benne, hogy kevés a vezet?nek kézre álló pakoló rekesz; a duda, ami a kormányon helyezkedik el, nagyon rossz helyen van; kényelmetlen az elektromos ablakemel? használata.
A kocsi valószín? szélvéd? cserés volt, menet közben iszonyúan nyikorognak a m?anyagok (már-már idegesít?).
Mindezek mellett a fogyasztása télen nyáron is jó, nyáron klímával vegyes használatban megáll 6,5 literben.
Tehát a lényeg az, hogy tényleg egy szuper autó, csak ne fogtunk volna ki egy adagoló problémát. Ha ez nem lett volna, akkor mindenre max. pontot kapott volna.
- állandóan kiégnek az izzók, m?szerfal világítás kiégett, a digit klíma panelje tönkrement, féktárcsa csere, a beépített telefontartó letörött, a keréknél az egyik csavar beletörött kerékagyba, elöltöltés szabályozó mágnesszelep (egyszóval adagoló), kötelez? olaj csere+sz?r?k, fékbetétek
maszek szerel?höz hordom
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | Opel Astra 1.7 d | Következő autója? | Opel Zafira/Ford Galaxy |
Verdikt | (5.9/10) |