Autók » Opel » Vectra (1995-2002)

Vectra 2.0 dti

Nagyocska, adagolócserével

Szinte csak jót tudok irni róla eddig. Mióta megvettem kb 8000 km mentünk vele, nagyon élvezetes vezetni. Szerencsémre van benne tempomat, autopályán nagyon kényelmes. Egy dolog nem tetszik benne hogy eddig 7 l körül eszik ezt sokallom egy kicsit, mert mindenki olyan 6 l körül beszél róla.
Sajnos adagolót kellet benne cserélni. Sikerult gyári adagolót szerezni elfogadható áron 235000 Ft-ért. De azóta megy a gép.

Most már egy kicsit tapasztaltabb vagyok a nagyocskával kapcsolatba. :)
A fogyasztását illetőleg már nem panaszkodok, főleg amióta a feleségem használja. 6 l alatt eszik és ezt télen mértem csillag garázsba, reggelente minimum 10 perc helyben melegítésse. Szóval ez tökéletes.
A légtömegmérő cseréje után ujra vissza tért bele az erő. Amíg rossz volt megkellet gondolnom kétszer is egy előzést, de a csere után ujra "száguld". Ja az utángyártott légtömegmérő egy kalap sz*r, már bocsánat. Beleraktam hogy egy kicsit sporoljak a szervíz költségen hát nem sikerült. Úgy ment mint egy 100 éves tragacs füstölt rángatott stb. Ezek után vettem bele egy gyári Bosch légtömegmérőt, és láss csodát működik.
A következő beruházás az izzítógyertyák lesznek. Reggelente világít a sárga lámpácska. Hiba kód kiolvasásnál irta az izzítást.
DE mindenek ellenére még mindig szeretem, őt a NAGYOCSKÁT!

- féktárcsa+betét elöl 40000 Ft
- szürőcserék 15000 Ft