Mi az? Nagy, lomha és egyszer minden elromlik benne!
Hogy is kezdjem, az előző autóm egy "A" Vectra volt amit imádtam, megbízható volt, gyors, kényelmes, szinte csak jókat mondhatok róla, na ez a B Caravannal cseppet sincs így! Ami jó benne, hogy nagy a csomagtartója, és ennyi! Hogy is szokták ezt mondani, sokat eszik viszont nem megy! :) Megpakolva emelkedőn mondjuk Pilisben vagy az Őrségben max kettesbe, jó hír viszont, hogy lejtőn nincs gond, legalábbis a gyorsulással, a fékkel inkább!
Hátsó sorba csak lábnélküli ember üljön vagy csontsovány vagy gyerek, mert magam mögé nem tudnék beülni pedig csak 185 magas vagyok! De még mindig nem a helykínálat a rémisztő, hanem a motor teljesítménye, és az, hogy két olajcsere közt benyel még egy olajcserére való adag kencét! Ne vegyen senki 1.6-ost csak nagyobb benzinest vagy dízelt!
- Minden, de tényleg, soroljam? Na jó: elektromos ablak, riasztó, lambda szonda, kipuf gáz vissza vezető szelep, pótféklámpa, csomagtér zár, katalizátor, stabilizátor pálca, hátsó golyóscsuklók, csomagtér roló, kormányról lefogyott a bőrözés, szélvédő a legkisebb kavicstól reped, fényszóró szétégett, klíma, hátsó kerékcsapágy, vízpumpa, hosszbordás szíj feszítő, lengéscsillapítók, kürt, gyújtáskapcsoló szorul, féltengely szimeringek, főtengely szimering, váltó stift, ajtó kédergumi, ablakmosó motor. Na ugye...Én megmondtam
Saját magam :)
Egy ismerősöm a városban (Kiskunfélegyháza).
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | Vectra A 2.0i 8V | Következő autója? | Audi A4, A6 vagy Passat |
Verdikt | (4.7/10) |