Autók » Opel » Vectra (1995-2002)

Vectra 2000dti

Megbízható jóbarát

A 101 lóerö igazi lendületautóvá teszi:-) visznt cserébe nekem max 6litert evett (160km/h+klima). tipikus turbódizel 2000ford alatt semmi és 4000ford felett szintén semmi csak a nyomaték menti meg ,de az viszont elég hogy ne kelljen állandóan vissza váltogatni.Én szerettem semmi gondom nem volt vele olcsó hozzá minden (2200ft volt egy kitámasztó és a szűrök is cukor áron vannak).a beltérről annyit gyári 6hangszoros hifi jónak mondható és az anyagok is kellemes tapintásúak (na jó nem 5-ös bmw) a kárpitok jól birják és igényesnek mondhatók az ülés kényelmes (gerinc támasszal)hosszú uton is,szoval könnyü megbarátkozni vele.
Egy magán vélemény csak a modelfrissitett változatot (99.04-től nagy lökös új első és hátsó lámpa)érdemes megvenni mert arra már 10év átrozsdásodás elleni garit vállal a gyár és abból is a kevés kilóméterest .Az adagolojárol annyit ha nem teszel bele minden sz..rt akkor nem lesz vele gond.Nehéz jót találni de megéri keresni mert hálás jószág:-)

- Kötelezö szerviz,jobb oldali kitámasztó ,de nem csoda sz....r az ut és 17-es kerekek voltak rajta ezen kivül semmi

aranykezü haverom

Fenntartási költség (8) Évjárat 2000