Megbízható, csak megy és megy!
Német o-ból hoztam be a masinát.Szinte full felszereltség,kivéve bőr meg autómata váltó,ami amúgy sem kéne bele.Én szeretem.Megbízható,soha nem volt olyan hibája,amitől szívtam volna a fogam,hogy sokba fog kerülni.Legdrágább dolog amit cserélni kellett,az alapjárati motor,ami az első szériáknl tipushiba volt.Gyári 50000ft kis utánnajárással gyárit sikerült szereznem a beszállítótól 35000ft-ért.A kötelező dolgokon kívül(olaj,szíjj,gyertya stb)A futóműben kellett egy két dolgot cserélnem.toronycsapágy,stabilizátor talpas ami még gyári!!!!volt.Egyébként a naggya dolog amit cseréltem benne,mind gyári volt.Igaz a futóműhibákat én nem a kocsinak,mindinkább az utaknak(Heves megye)tudom be.Made in Hungary!!!AZ OLAJAT NEM ESZI!!!Jól megy,még 170-es tempónál is képes gyorsítani,nekem a vége az óra akasztása,ami 220-ig mér.Ha odafigyelnek rá,időben kicserélik amiket kell,gyakorlatilag a holdig fel lehet vele menni.Fogyasztása város 10 liter,odakint 140-150 tempomattal 7!(ha nem így van a kút hazudik)Úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom nekem bejött,és szivesen vennék mégegyszer ilyet.
2008.10.02
Még mindig megvan a kocsi és már 231000 kilométer van benne.Semmi olyan hibát nem tudok mondani továbbra sem,ami végett kiábrándultam volna a kocsiból.Két szimmeringet kellett kicserélnem ami darabja 400ft és 1 óra munkaidő.Én továbbra is ajánlom mindenkinek!
- Alapjárati motor,Board computer,Központi zár(1)
Barátok
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1997 |