Hűséges társ:)
Nem tévedés, 127 000 km-t mentem az autóval nem egészen két és fél év alatt. Az olajcseréket 15 000 km-es periódusban+ szűrők, szigorúan betartottam, megvételkor ill. 60 000 km után vezérműszíjat cseréltünk, az autóval problémamentesen közlekedtem. Sokszor használtam az autót hosszú távon, az átlagfogyasztás klímával 7,2-7,3 l. Városban 7,8-8,2 között lehet autózni, a fogyasztások nem "kímélő" üzemmódban, hanem normál használatban értendők:). Végsebessége közelében is szépen megy, 160-180 között erőlködés nélkül lehet utazni hosszú távon is. A tempomat kitűnő kényelmi berendezés, először idegenkedtem tőle, de miután ráéreztem, rendszeresen használom. Kétszer állt le összesen, a légmennyiségmérő koszosodott el, ez egy egyszerű tisztítással (alkoholos spray ) kb 5 perc alatt orvosolható. A legidegesítőbb hiba a légzsák hibajelzőlámpa kigyulladása volt, ami egy elektromos csatlakozó rossz érintkezése miatt többször előfordult. Két OPEL márkaszervíz vérzett el rajta, a "falusi" villamossági szerelő kb 10 perc alatt rájött és meg is javította. A másik felróható hiba, a kalaptartó zörög, nyikorog, de ez megszűnik, ha nyugat felé elhagyjuk az országot, az útjainkat minősíti, nem az autót. Ajánlom mindenkinek, kis odafigyeléssel egy nagyon megbízható autót vásárolhat kedvező áron.
- műszerfalakpcsolók világítása (rendszeres, halálosan idegesítő :)), klímakompresszor tömszelence, légtömegmérő, világítás váltókar (fénykürt), légzsák hibajelző lámpa érintkezési hiba, kalaptartó nyikorog (5 ajtós az autó).
magán
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1996 |