Autók » Opel » Vectra (1995-2002)

Vectra 2.0 DTH

Hűséges jóbarát

Sérülten vettem az első tulajtól, garantált km-el. Nagyon fontos, ugyanis imádják a drága autókereskedő barátaink visszatekergetni az órát! Óvva intek mindenkit a használtautó kereskedőktől! Tehát, ami jó: nyomatékos, erős motor, csendes, kényelmes futás 160-ig, aztán már lehet egy kis motorhangot hallani. Én nem kinoztam 160-felett, nem arra való szerintem. Kivétel nélkül pöccre induló motor./semmi nyeszetelés! / Tizezres idöintervallumokban cseréltem olajat, és szűrőket, kivétel a pollenszűrő. Nem volt hengerfejes, nem ette az olajat, nem romlott el az adagoló.ÉN dizelből csak a 101 lóerős DTH motort ajánlom, és abból is csak a BOSCH adagolósat! A légtömegmérő lett cserélve az első tulajnál. Ami nem tetszett: mindig olajos volt a blokk.Ez tipushiba.. nem folyik, a földön nem hagy nyomot, csak csúnya.. Nyikorgós lett az ülése, 200ezer fölött. Összbenyomás: Egy megbizható, filléres üzemeltetésű, tágas családi autó. Nagyon sajnáltam amikor eladtam a hűséges Kisöregemet..

- elektromos középkonzol, és a résolajcsövek.

Én szereltem..

Fenntartási költség (10) Évjárat 1998