Disel Opel motort SOHA!
Igaz a mondás; 2xörül az ember, először, mikor megveszi, majd amikor eladja!
Sokszor segített abban, h forgalmat számlálhassak a főúton, vagy az autópályán. Kalandos hazautazásokhoz segített hozzá. Mindig beosztotta a pénztárcámat... és elősegítette a hajfestést is a fodrásznál. Rengeteg mindenben gyarapította az autószerelésben lévő tudományom. Katasztrófa autó.
Brrrr......
Megszabadultam tőle, vigyék, áron alul, csak vigyék el! Inkább jártam kölcsön autókkal, gyalog, tömegközlekedéssel, motorral, biciklivel.... csak vigyék....
- Hhuu, olyan hosszú a lista, h az Excelben is 2 oldal. Ha műszakilag kell néznem az autót, akkor a váltóhoz nem lett hozzányúlva...(csak olaj volt cserélve), egyébként, nincs olyan hely, ahol ne lett volna valami is cserélve, javítva.
Le se irom, annyi volt! Értékelése változó! 3 magánszerviz, 3 szakszerviz. Volt rá példa, h a szakszerviz küldött a magánszervizbe.
A hőérzékelőgombától,
DE egyet találtam. Kár, h a mostani autómat nem vihetem hozzá, nagyon-nagyon rendes embereknek ismertem meg. Visszahozták a roncssírból az autóm.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | Corolla HB 1.4 | Következő autója? | Toyota Avensis Wagon 2.0 Sol |
Verdikt | (2.5/10) |