Családos, Pakolós. Szerintem !
Családi autó nálunk, 2 feln?tt, 2 gyerek napi használatban.Kényelmesnek mondanám, az ülést jól be lehet állitani, a kormány viszont csak le-föl állitható az els? ülések egy kicsit közel vannak egymáshoz, télen kabátban összeakad az el?l ül?k könyöke, ett?l eltekintve van hely elég. Hátul két feln?ttnek is kényelmes, két gyereknek pazar. A csomagtartó nem óriás, 460 l, de jól pakolható, rolóval takarható, csomagtérhálóval akár plafonig is mehet bele. A hátsó ülésen könyökl?, sízsákkal. Döntött ülésekkel szinte minden szállítható, egyszer egy komplett fürd?szobát tettem bele, kád, wc, mosdó, zuhanyfülke és fajanszok. Alig hittem. A 2000-es motor nem tul nyomatékos (188 Nm), de megfelel? fordulaton 3000-t?l nagyon szépen megy. A fogyasztás állandó klímával (digit) pályán 8.5-9 L 160 as átlaggal, álandó városban, tempos vezetés mellet 10-11 L. Szerintem jó autó, semmi gondom nem volt vele.
- Az oldallégzsákok kábelcsatlakozója (a vezet?ülés alján található) nagyon érzékeny a porszívócs?vel való lökdösésre, csak szervízben megfelel? m?szerrel lehet a hibakódot törölni. 1.500 Ft/ alkalom.
Bp III. Bécsi u Újfalussy szervíz.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 32000 |