Azért német
Miután megszereztem a jogosítványom, egy olcsó, de jó autót kerestem. Így esett a választás a Vectra B -re. 240 ezer kilométerrel vettem, persze sokan rácsodálkoztak hogy még mindig megy. Az Opelekről általában senki sincs jó véleménnyel, ennek ellenére nekem nagyon imponált. Jelenleg 317 ezer kilométer van benne, és semmi komolyabb baja. Egyedül a klasszikus Opel probléma jött elő rajta, ugyanis elkezdett rozsdásodni egy-két helyen, de ez persze betudható a kocsi eddigi és jelenlegi gazdájának is. A belső térre nem lehet panasz, a design szerintem az egyik legszebb figyelembe véve az évjáratot. A motor elég harapós és megbízható. A váltót szerintem elég könnyű kezelni, bár mostanában nehezen találja meg a rückwärtset. Menettulajdonságai jók, autópályán 160-at próbléma nélkül teljesíti. 160 és 205 között már inkább hasónlít egy zuhanó repülőre, ami elemeire akar hullani. A CD-s rádió nagyon jól szól. Kb ennyit tudok írni a kocsiról. Aki olcsó, de megbízható autót szeretne venni, annak csak ajánlani tudom.
- alap dolgok : fékcsere, olajcsere, hátsó teleszkópok
maszek
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1997 |