Az utak királya
Az autót 2006-ban vásároltam több év Ladázás és egy év Kadettezés után. Cégautóként hajtottunk egy 1998-as 2000-es benzines Omegát amellyel soha semmi probléma nem volt.
Ezeken a pozitív tapasztalatokon felbuzdulva határoztam el hogy a vásárlandó autóm márkája Opel lesz.
Nagyon szimpatizáltam az Omegával de a mai üzemeltetési költségeket figyelembe véve lemondtam róla.Ekkor jött a képbe a Vectra amely mindig is tetszett csak gyakorlati tapasztalat hijján nem ismertem a paramétereit.
Néhány hét kutakodás információgyűjtés után határoztam el magam hogy veszek egy 1.6 16v-s Vectrát.
Méretei, kényelme, motorteljesítménye mai ésszerű használat közepette kívállónak mondható. Mind városban mind autópályán használva dinamikusan mozgatja a kabint, hozzáteszem akki ennyi pénzért versenyautós menetteljesítményeket vár az 1.6-os Vectrától az vásárolja 2.5-ös V motorral, de ne sírjon ha minden második nap a benzínkúton kezdi a napot!
Összességében még a mai divatnak is megfelelő formavilágú, megbízható, jó autónak ismertem meg a Vectrat, amelyre ha az ember időnként rákölti azt a pénzt amelyet rá kell költeni akkor nem fog csalódni a típusban.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!
- Mindkét hátsó központi zár,vezető felöli elektromos ablak sín görbe volt félrehúzta az ablakot (val szín törött volt).
- Kipufogórendszer kukába,vízpumpa szólt,vezérlés csere, ékszíj csere,olajcsere.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | Kadett | Következő autója? | Vectra C |