Autók » Opel » Vectra (1995-2002)

Vectra 1.6 COMFORT

A legjobb barat!!!

Tobb mint ket eve autot akartam venni, az interneten kerestem hogy 1.5m.-1.7m.-ert mit lehet kapni es ugy dontottem VECTRAT veszek.(nem bantam meg)
Csak benzines johet szoba nalam.
Nem igazan ismertem a VECTRAkat de szerintem akkor ennyi penzert a legjobb valasztas volt.
Meg most is.Ahogy megvettem irany a szerelo megcsinalta a nagy szervizt,a futomuben kicserelte a szilenteket ez 100.000-be kerult de azota semmit nem koltottem ra.Ezt a penzt a hasznaltautot vasarlok 80 %-a sajnalja legkesobb fel ev mulva kopkodi a z autot hogy sz...r az auto csak szet kell nezni es egy kis penzt ra kell szanni meghalalja higgyek el.
Muszakira a hatso fekbeteteket kellett cserelni.
Nagyon szeretem az AUTOT a megbizhatosaga miatt.
Vannak hibai peldaul a radio lotyogo gombjai,a valtokar gyengecske,a fek egy picit lehetne erosebb de messze nem annyira gyenge mint ahogy paran mondjak.Azt is olvastam hogy unalmas a karosszeria szerintem es sok mas ember szerint szep,nagyon szep.Pedig sajnos nem mai darab.
Az hogy lomha nem igaz nem villam,de ha haladni akarok akkor tudok.De nem hajtok.Akar hiszik akar nem varoson kivul 6 liter,varos nyaron 7.5,varos telen 8.5 max.
Igaz nem hajtom.Ha engem kerdeznek akkor ajanlom a VECTRAT mindenkinek foleg ugy hogy 1 millio korul mar szepet lehet venni.Szerencsere nagyon jo nem kell eladni es azon gondolkodni hogy mit vegyek.A nyero csapaton nem valtoztatok mert biztos hogy valami sz..t sikerulne venni.
Meg marad vagy 3 evig de lehet hogy tovabb.
Talan ennyi.
Remelem segitettem annak aki 1.6-os VECTRAT akar venni.

- Rozsda a szelvedo felett
- Mas nem jut eszembe

Fenntartási költség (9) Évjárat 2000
Előző autója? Következő autója? egy darabig megtartom
Verdikt (7.9/10)

Opel Vectra 1995