A Fehér bálna
Nagyon szeretem mert nagy, és engem frusztrálnak a kis autók!!! Nem szeretem a bezártságot és ha szoronganak az autómba, és ha nincs egy normális csomagtartó amibe pakolni lehet!!! Egy mélynyomó és tele a csomagtartó!!! Szörnyű!!! Legyen ami az úton tart (a súlya), és megfog ha karambolozol (nagy kaszni)!!!
Ja, és autónak legyen megjelenése!!!
A Honda Civic VTI volt életem nagy szerelme, de eladtam mert sokat járom az országot és a nyugodt vezetés híve vagyok (110-120)! A Civic (képek) a pörgést és a gyorsaságot és a hasát szereti!!! De nagyon!!! Szeretem, de így a jobb mindkettőnknek!!! Azért városba nem volt ellenfele!
De ez a Fehér bálna kárpótol mindenért! Tágas, jól húz, keveset eszik!!! Elfér a családom, egy tank gázolaj és keresztül az országon, ODA-VISSZA!!!
Ja, és ha gebasz van: Kenny vigyázz ránk!!! (képek)
- Amikor megvettem a kötelező cseréken esett át (olaj, olajszűrő, gázolajszűrő, vezérműszíj és a görgők, generátor szíj) emellett kapott új aksit (74ah), ablaktörlőt, téli ablakmosót és fagyállót (sok kicsi...), és a munkaköltséggel együtt se ment 90eft felé!!!! A Hondába a v.szíj és a görgők volt 50eft!!! Azért nem mindegy...
- Ami nálam romlott el: az idő vasfoga és az ültetés....szóval: jobb kormány összekötő rúd és a bal toronynál a gumitartóbak kikészült! Anyag és munkadíj: 19000 (14eft anyag 5eft a munkadíj) A szelepfedél tömítés most készült ki (2008.08.19.)az volt 3000. Amúgy semmi komolyabb, tankolunk és GOOOO!!!
- 2009.03.27.: a generátorom végleg meghalt....RIP
- De, előtte még lehúzott, de rendesen!!!! Kb. 3-4 hónapja kezdődött, Nyírbátorba vittem villamosági szerelőhöz VESZTEMRE!!! Nem érnek semmit, ellenben Nagyszálláson (Nyíregyháza-Nagykálló között) Kukoly Csabiék... Le a kalappal a dolgozói előtt!!! Megmenteni már nem lehetett a generátoromat, de az új "csak" 36eft volt! De a töredékéből is megúsztam volna ha egyből oda megyek!!!
Nyírbátor Sóhordó út, Baracsi Ferenc autószerelő mester
Nagyon profi, gyors, és olcsó!!!
Az összes kocsimat ö csinálta (Audi 1.8T, Mitsubishi Colt, Honda Civic 1.6 vti)
Villamosági szerelő: Kukoly Csaba Generátor-Önindító szerviz Nagyszállás (Nyíregyháza-Nagykálló között)
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1996 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 198000 |