Autók » Opel » Vectra (1988-1995)

Vectra 2,0 I 16V CDX Automata

Nem játék! Frankó gép

Nos! A gépezet automata váltós (japán), első benyomás : EZ- MEG-MI?, második a tanácsok: ne vedd meg, drága a javítása, sokat fogyaszt 13-15 l (amúgy 8,5 vegyesben), majd meglátod a városi-fogyasztást... !Mégis megvettük! Jól döntöttünk, az előző gépekhez képest klasszisokkal nőtt az utazás kényelme. tényleg jól elférünk öten(2 felnőtt,2gyerkőc+1 in-gyerekülés!), fullos gépezet a bőrt levéve. Ha napi 70-110km a szükséges utazás városban , nincs jobb mint egy ilyen gép, nem lehetne már lebeszélni az automatáról. Komoly a négykörös ABS, többször mentette meg a kasztnit és a benne ülőket a kormányozhatósága. A futóműveleti-szakosztály kiválló munkát végez, a gyorsulása is pont elég ha szükség van rá.A váltó zökkenésmentesen, finoman dolgozik (persze az olajcserréket nem hagyjuk ki), a téli üzem is jól használható. majd folytatom...

- A vétel után 50km -l komplett diódahíd,tekercselés gyakorlatilag új generátor (de ez nem az autó hibája ,hanem inkább a gyatra francia trevezés ,(40 volt),majd mivel a gépemet az előző tulaj kicsit megpadkázta mindkét oldalon, sorra az összes kerékcsapágy,(30)/db szereléssel,aztán 210000 -nél hűtő csere (mert a régebbi tulaj nem fagyállót hanem csapvizet használt hűtőfolyadéknak, ami nem bizonyult túl "lágy"-nak) belül majdnem aggteleki-cseppkőbarlang kicsi mása volt észlelhető,15-20 ezrenként ilyen-olyan jeladók cseréje, DE véglegesen egyszer sem állt le a motor!ha világított is a csúnya kis "sárgavillámos"

DERGEZ ATTILA! Az E.U. LEGJOBB autóreparáló mesterembere és csapata! LACI!

a többiekről akikhez jártam jót nem, így semmit... :)

Fenntartási költség (8) Évjárat 1994
Előző autója? Tipo 1.4SI Következő autója? Chrysler
Verdikt (6.7/10)

Opel Vectra 1988 (1988 - 1995)