Nekem bevált NAGYON:)
Szóval...1 Ford sierra 1.8td-t cseréltem el erre a vecrtrára aminek utólag nagyon örülök.Miútán elhoztam a kereskedéstől elkezdtem ismerkedni vele,nagyon megvoltam elégedve a teljesítményével sőt a mai napig meg is vagyok,egyetlen 1x hagyott cserben eddig ennek az volt az oka hogy a testkábelem elszakadt..ezen kívül nem hagyott ott sehol sem mert amikor a vizpumpa kilehelte a lelkét akkor majdnem a házunk előtt:).Akkor a teljesítményről bővebben..ez a modell újkorában 4x4 volt ,csak az előző tulaj kivette a kardántengyelyt és így elsőkerekes lett csak(valószínüleg nem véletlenül hanem mert tönkremehetett az osztómű,de ezt nem tudom biztossan)sok helyről hallottam és olvastam hogy a 4x4 es vectrák gyárilag 129le-vel jönnek ki,ebben lehet valami mert 1 ismerősöm vectrája messze nem megy úgy mint az enyém,a váltó a 4x4 miatt rövidebb mint a sima elsőkerekesnek:1.-60,2.-98,3.-140,4.-180,5.~220(ezt még nem volt lehetőségem kipróbálni de csak az út rövidsége miatt)egy kb.:2km hosszú egyenesben mentem vele 215öt 14es kerekekkel 15össel ugyan ott 205 volt a max,azt hogy az 5. 220ig tart azt abból következtettem ki hogy 200nál kerek 5500at pörög és 6400nél szabályoz,na ennyit a számokról,eddigi versenyeim:) :AUDI A4 1.9pdtdi+chip-teljessen 1 szint,peugeot 206 1.4 8v-pár autónyit rávertem:) ,VW Passat 1.9tdi-140ig 1szint kb. utánna nagyon elmentem,leon cupra:)-nagyon elvert ,a legnagyobb versenyem:VW VENTO VR6- 100ig tartottam utánna 140nél már eltávolodott 10-20métert,meg volt még pár de most nem jut eszembe több.Jöhet a futómű:185/65 r14-el (téli) majdnem hogy kényelmes de kicsit dülöngélős,195/50 r15-el (nyári) kicsit kemény de nagyon stabil és sokat dob a megjelenésén.A fékek:Sokan mondják hogy nem valami jó hát szerintem tökéletes,érezni is meg elég erős is(1x 2x amikor már nagyon felmelegedett akkor kicsit gyengült de nem volt veszélyes.belső:egyszerű,elegendő hely 4személynek röviden ennyi.Hát azt hiszem a végére értem,összességében szerintem 1 nagyon jó kis autó ami jól össze van rakva és tényleg sose kop el:) ,nagyon szeretem vezetni,sok autót kipróbáltam már de ezt a legjobb vezetni őszintén mondom.
- Vízpumpa,kormánymű
otthon
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1989 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 200000 |
Előző autója? | sierra | Következő autója? | 1 jó ideig még marad,utánna Honda Civic 1.5 vtec,VTI |
Verdikt | (8.1/10) |