Már nem válunk meg t?le!
3 éve vettük meg a kocsit. Pesten jártak vele, szerencsére csak fél évet. elötte Németországban futott. 1800 cm3, 90LE, 145Nm. CD felszereltség. bár klíma nincs benne. Ez az egy ami igazából hiányzik bel?le. Sajnos az opel betegség rajta is kijött. Elkezdett rozsdásodni a hátsó sárvéd?ív. megcsináltattam. azóta ok. Eddig egy olyan hiba volt, amikor nem tudtam továbbmenni vele. Épp az opel kereskedés parkolójában a generátor elhalálozott. Az egyik szerel? rendes volt. kijött megnézte, mondta mi a gond. nem fogadott el semmit. Hát ilyen is van csak ritka. Elvittem egy maszek villamos szerel?höz. 25-ért csinálta meg. Azóta ok. Egyszer egy rutin átvizsgáláson láttuk a szerel?vel amikor felemeltük, hogy az egyik hátsó lengéscsillapítóból szivárog az olaj. bemérve még jó volt, de kicseréltettem. 6e/db. más nagyobb bajra nem emlékszem. megcsináltattam pár dolgot a kasznin. (k?felver?dés, meg egy két helyen a festés felpúposodott egy kb. körömnyi helyen..pl. az ablak sarkánál). de ez már csak szépítgetés volt...:))) szóval a kocsival rentkívül meg vagyunk elégedve. az egész család szereti. Valószínüleg már nem adjuk el. annak idején 680.000 forintért vettük. most már kb. 450-500 ha adnának érte. bár már 2-300e-ért is lehet venni. de azok nagyon le vannak pusztulva. tehát marad! :))) ha veszünk kocsit majd egyszer az tuti VECTRA lesz. jó lenne a C-s, de hát majd meglátjuk. ez meg megmarad második kocsinak.
- generátor, lengéscsillapító csere, hátsó ívek
maszek szerel?höz hordom. egy opel kereskedésben dolgozik. jobban megéri neki is meg nekem is ha maszekban csinálja. neki is ilyen autója van, úgyhogy ért hozzá nagyon.
opel szervíz: drága, sok a trehány szerel?, udvariatlan kiszolgálás...stb. párszor át akartak verni
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1990 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 19000 |