Autók » Opel » Vectra (1988-1995)

Vectra 2.0 i

Bonifác

Szülőhazájában 97000 km-rel vizsgázott utoljára, 1 évvel később került Mo.-ra. Előttem két tulaja volt, de ők összesen 13000 km-t tettek csak bele. Kb. fél évig állt, ezért sok motoralkatrészt inkább kicseréltem. a kasztnija rozsdamentes volt, csak a fénye mattult el, ezért komplett fényezésen esett át, már nálam. GL felszereltséggel vettem meg, de már GL1/2X. A manuális napfénytetőre gyári elektromos motor került, gyári elektromos ablakemelőket építek bele, új krómos díszcsíkokat rendelek hozzá, a gyári 15"-os görgőkkel elégedett vagyok, jégkék műszerfalvilágítást is tervezek. Nem bántam meg, hogy őt választottam. Elégedett vagyok vele, mind kényelmileg, mind a teljesítményével. Hirtelen rengeteget költöttem rá, de most már csak a kopó alkatrészekkel lehet zűr.

- Szelepfedéltömítés (gyári), hajtókar csapágysor (45000 Ft minden hozzávalóval, de 200.000 km-t kibír), kuplungbovden 3000 Ft (utángyártott), néha kiég egy-egy ízzó

Ismerős

Opel szakszervíz

Fenntartási költség (4) Évjárat 1993
Előző autója? Racer GSi Következő autója? Opel Vectra B, vagy C, vagy majdani D, lényeg hogy VECTRA
Verdikt (7.4/10)

Opel Vectra 1988 (1988 - 1995)