Barátom!
Soha nem hagyott cserben! Mindig elvitt mindenhova! Jelezte elöre, ha valami motoszkált benne! Igaz barát,nagyon megbízható! Soha nem cserélném le másikra! Túlságosan is a szívemhez nőtt! És még csajozni is lehet vele!:) Nem kell hozzá agyon tuningolni, vagy óriási változásokat tenni rajta! Csak is enyhén,mert az eredeti kinézete tetszik ugy ahogy van!Minden autónak van rossz tulajdonsága! Az enyémnek is!De ez csak akkor van,ha tényleg bemondja az unalmast!
Opel sosem kop el,csak ha agyon nyúzod!
- Hát szeintem, ami nagyon is opel hibának mondható az a hűtő! Müanyag a csö, ami kijön a hötő oldalán és könnyen bemondja az unalmast! Ezt javítani nem nagyon érdemes,inkább venni kell másikat! Más nagyobb gond nincs ezzel a tipussal! Ugy 50ezer km- után jött ki nekem egy váltócsere és a hátsó kerékcsapágyak! Hát ami a kasznit illeti,hát természetesen, mint minden autó ez is rozsdásodik,ami veszélynek van kitéve az leginább a köszöbök és a hátsó kerékivek!Egyszer lekezeltem, ennek az idelye kb 5 éve volt és azota nem látnám,hogy ujbol elöjönne! Ami viszont nagyon fontos,hogy a motort csak a legvágső esetben szabad piszkáni,mert utánna minden a feje tetejére áll benne!
Csakis mindig ahhoz vittem akit megbizhatónak tartottam és természetesen a baráti körömből volt van!
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1989 |
Előző autója? | GL 55 | Következő autója? | ez marad! Egészen a bontóig!Utánna csakis Vectra! |
Verdikt | (6.2/10) |