Rettenthetetlen
Csaladtag volt,szerettuk. Nehez, stabil csapatszallito, 3 gyerekkel megis kinöttük.
A 7 üles nagyon jol varialhato, ha csak kettöt hagysz benne teherauto lesz belöle.
Nemetorszagban meg -viszonylag dragan- minden alkatresz kaphato hozza, mindent az Ebayröl rendelek, eddig minden passzolt is. Van nehany sajatos megoldas benne, ez valoszinüleg a tengerentuli szarmazas (Dodge/Chevrolet/Pontiac klon) miatt lehet, a tömbhaz elött a parkoloban nem kell nekiallni megszerelni -de messze nem olyan körmönfont mint pl egy Alfa 75.
Mivel mindössze 3 evig gyartottak, egyre kevesebb fut belöle, ha nem költesz ra rendszeresen, szepen lassan kipusztul alolad. En közepesen jo gazdaja voltam, igy csak apro jelekkel probal figyelmeztetni. Osztottam-szoroztam:mennie kell.
Igenyesebb tagasabb es többet fogyaszt, mint egy atlagos kombi, szükebb kenyesebb es gyorsabb mint a jo öreg T3. Evente 2x vallalhato vele a Stuttgart-Budapest viszonylat, de ha a gyerekeket hordod vele a szomszed faluba iskolaba, leeszi a hajadat.
Szeretem a nagy elefantfül tükreit, a szeles toloajtokat, a kulturalt opelmotorjat, a magas üleshelyzetet, az egybelapospadlot. A kis dizel corsa utan a nyugalom szigete.
Nem szeretem, hogy minden Sintra-jelenseg 200e km utan elöjön: info lcd ko, ablakemelök ko, rejtelyes elektromos test-problemak, rozsda rohamok mindenfele, klimakompresszor, ABS szenzor.
Sintrat nem vesz az ember "csak ugy". Pontosan tudtam hogy ilyet akarok, gyerekkorom ota keszültem ra. Megvolt, jo volt. 1500 euroert nem nagyon talalsz ekkora, toloajtos egyterüt. Mar most hianyzik...
- elektromos ablakok (mindkettö), belsö vilagitas (random müködes), elsö lampak beparasodnak, klima gyarilag gyenge, stabilizator rud eltört (egy vagyon)
opel guru markus, rosenfeld
futomuszerviz, szarny utca