Fürge kényelem
Én elsőre beleszerettem. Beül az ember, és azt érzi, mindent belát, mivel magasabban ül a többi autókhoz képest! Elképesztő, mi minden befér ebbe a jószágba, meg hát ugye 8 embert is el lehet vele fuvarozni, de kényelmesen 7-et! Az öt kivehető ülés lehetne kényelmesebb, de ez csak nagyon hosszú távon érződik. Iszonyat, mit megy "S" fokozatban! BMW-t és Mercedeseket megszégyenítő tulajdonságai vannak, kivéve állórajtból!!! (több, mint két tonna) A városi fogyasztása az egyetlen komoly hátránya, de országúton rekordokat döntögettem! (8.6l/100km/h!!!tempomattal) Kár, hogy befejezték a gyártását, ugyanilyet vennék, ha most lenne belőle új modell! A ZAFIRA meg sem közelítí ezt a kategóriát, pedig lenne rá igény! És pont az Opelnél nincs, amikor egymás után dobálják piacra az egyterűeket, csak nagyon szűkösek! A SINTRA még mindíg komolyabb mérettekkel rendelkezik, mint egy VW SHARAN, vagy akár egy ESPACE! Peugeotéknál már kezdik pedzegetni, mi is az az egyterű kategória...(807!!!) Hatalmas csomagtér, panorámás kilátás, dupla tolóajtó, 7-8 személy kényelembe...De ezt a versenyt akkor is a Chrysler GRANDVOYAGER nyeri évek óta, csak egy baja van: hogy amerikai. Európában biztosan kijelenthetem: nincs most olyan egyterű, amelyben kényelmesen elnyújtózhatna az ember, anélkül, hogy vagy a csomagokba, vagy valaki másba bele ne akadna az ember keze, lába! Mondom ismét: A SINTRA volt idáig életem legkényelmesebb autója!
- Elektromos ablakemelő szerkezet, tolóajtó csatlakozó
Profi Autószervíz-XIII. Szent-László u. 9.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1997 |
Teljesítmény | (10) | Km vásárláskor | 119000 |
Előző autója? | Omega 2.0 16V kombi | Következő autója? | Chrysler Grandvoyager 2.5 CRD, vagy 3.3 LHX AWD |
Verdikt | (8.1/10) |