Ezüst nyíl
Hát eddigi autóim közül a legjobb. Pedig volt BMW 320, Audi 80 2,0E, Toyota Carina 1,6 kett? is, Golf. Egész kicsi korom óta autómániás vagyok, pedig a személyi számom 2vel kezd?dik. Egy Lada motort most is darabokra szedek és összerakok, mivel azon n?ttem fel. Szóval az O+A. Ezüst nyíl volt a neve. Amikor becsuktam az ajtót, megsz?nt a külvilág. Két literes automata, totál plüss, némi fabetét. Imádtam. Én voltam az országúti cirkáló. Rábíztam magam és ? engedelmeskedett. Az igaz, hogy az id? vasfoga már látszott a karosszérián, de belül tökéletes volt. A fedélzeti még azt is megmondta, hogy van-e lázam. 180-nál simán lehetett suttogni az utastérben. Pótkerék helyett Matizt vittem a csomagtérben. :)Most kisautóm van, de azzal nem tudok ugy navigálni, mint azzal a nagy döggel. Imádtam, mondtam már? Soha nem adtam volna el, ha nem olyan öreg és nem kell a lóvé. Sírtam. Majd eccer lesz még olyan gépem. Ja! Szurkoljatok!
- alapjáratot vezérl? elektronika,
Fiat
képzeljétek, állítottak rajta alapjáratot!!!! Szerintetek?
Opel Kenderesi
Rádugták a m?szert és másnap kész volt. 1 nap alatt lett alkatrész, de a kedvességük csak a kellemes dekoltázs után aktiválódott.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | Carina E 1,6 | Következő autója? | Most VW Polo, de lesz ez még igyse |
Verdikt | (7.2/10) |