Autók » Opel » Omega (1986-1994)

Omega Irmscher 3.0i 24v

Akit csak Rövid Ideig Látsz a Visszapillantóban

Amikor megláttam egy autokereskedében árválkodni, egyb?l beleszerettem. Amikor beindították és meghallottam a hangját, leesett az állam, hogy hat henger tud ilyen csöndes is lenni. Amikor beleültem a gyári Irmscher Recaro ülésbe már éreztem, hogy ez kell nekem. A próbaúton 140 km/h-nál vettem észre, hogy túlléptem a megengedett sebességet, innen már nem volt visszaút. Már csak egy dolog volt hátra, az asszonyt meggy?zni, hogy kell nekünk egy 200 LE-s autó :D Azóta ? is nagyon szereti és nem akar több kéziváltós autót.
Hibái: A négy ajtó keményen neki állt rohadni, sajna cserére szorulnak. Az automata váltó nagyon megsz*vatott, nem lett benne olaj cserélve, ezért széthullott az egész belseje, sajna minden csere. Vannak apró hiányosságai, a benzint is nagyon szereti városban (5km ide, 5km oda) benyeli a 14-15 litert, országúton, autópályán 120-ig 8 literb?l megáll, ha az ember 4500 felett akarja mozgatni sokat (de minek?) akkor a fogyaszás a csillagos ég :D A felszereltsége nagyon tetszik, mindkét elsö ülés magassága állítható, mindkét külsö tükör elektromos/futheto, klímás, el. napfénytetos, 4 automata el. ablak, fed.comp, börkormány, börülés, gyári ültetés, sperr difi stb...

- automata váltó (230e HUF), önindító (40k huf), 3 kipuffogódob (90e huf)

Egy szaki a garázssoron :D

automata váltó "specialista"

Fenntartási költség (3) Évjárat 1993
Megbízhatóság (6) Vezetett km 12000
Előző autója? Ascona 1.6S Következő autója? Valami ÚJ nemolasznemfrancia :D
Verdikt (5.9/10)

Opel Omega 1986 (1990 - 1994)