Iszákos
Bérelt autót használtunk. Kíméletesen vezetve elfogadhatóan működött minden tekintetben. 1000 km alatt 105 l benzint gurgulázott le a torkán. Ez azért sok volt. Olyan mint egy SX4 az alakját és elrendezését illetően. MAgas építésű, buborék forma. Oldalszélre kicsit érzékeny. Az ülésfűtés hasznos kényelmi felszerelése volt. Tetszett, de azért nem voltam a híve. MEgbízható, ilyen fiatalon nem is várja az ember, h valami elromoljon rajta. FEnntartási költség a benzinszámla miatt nem lesz kedvező soha sem. Az 1.6 -os változat még többet fogyaszt, rosszabb menet tulajdonságok mellett, az pláne nem kéne. Piros színben kaptuk, abban a fekete kiegészítőkkel jól mutatott. A kulcsa már bicskás volt mint a többi autónak, korábban kaptam olyan opelt, ami még nem a legmodernebb kulccsal volt ellátva, és kinyílt a bicskája a zsebemben minduntalan. Ezen most fejlesztettek. A csomagtere is elfogadhatóan nagy négy fő részére. Hátul kicsit rövid a lábtér, ott már gondok voltak az elhelyezkedéssel az utasoknak.
- N/A
szakszervíz