pakolható jópofa
Várom a diesel merivámat, és amíg nem tudom átvenni, addig kaptam ezt a benzines 1600 köbcentis autót. Nekem eddig csak diesel autóm volt, ezt nagyon szokatlan vezetni. Az nagyon furcsa pl., hogy 80 km/h-nál, ha előzni akarok még 3. fokozatba kell tennem, mert 4.-ben nem akar menni. (Egyszer majdnem megjártam). (A diesel Thaliámat 60-nál 5-be kapcsoltam, és utána ment mint a golyó, nem kellett váltanom).
Nagyon kényelmes autó, a váltója pontosan jár, de nagyon "kemény".
A fogyasztása meglepően jó (én nem nagyon használom klasszikus értelemben városi forgalomban): 6-6,5 liter.
Amit nem szeretek benne, az az "a" oszlop, egy "el tud nyelni" egy kisebb autót is, már volt hogy miatta satut fékeztem.
A hátsó ülés rendszere, és a belső tér az szenzációs! 4 embernek elsőrangú autó, én 182 centi magas vagyok, saját magam mögött királyul elférek. Ha csak mondjuk hárman utaznak, akkor még nagyobb hely varázsolható a hátul ülő embernek, és maga mellé meg király módon pakolhatja a csomagokat.
A vezető ülés kényelmes, volt olyan nap, hogy 500 kmt vezettem, minden gond és fáradtság nélkül.
A beépített gyári rádió cd hangzása nekem nagyon tetszik.
Nekem bejött, de már nagyon szeretném átvenni az én kis diesel olajteknőmet...
- semmi
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Thalia 1.5 diesel (én nagyon szerettem) | Következő autója? | Most várom a diesel merivámat |
Verdikt | (6.7/10) |