piros mérgezett nyíl
Ez év tavaszán vásároltam meg a régi nagy álmomat egy kadett GSI-t.Amióta nálam van nem sokan dícsérték de amikor odalép neki az ember azért sokan meglepődnek,főleg a lámpánál a sok gizda takony az apja autójával csak pislognak.
A kasztni egész jó nem rohad,mert lelett kezelve víztaszító gyantával mindenhol. A fogyasztás nagyon jó mert a motor kis fordulatszámon leadja a max nyomatékot így nem kell húzatni a motort,pl. autópályán 130km/h-nél 3000 forog a motor!A fék gyárilag is gyenge hozzá ,de megáll.A menetstbilitása kíváló kanyarban alig dől.A beltér igen zajos főleg rossz úton, a műszerfaltól jönnek hangok inkább,de sikerült orvosolnom.A digitális műszerfalban a halogén izzók szoktak elhalványulnak kicserélése egy kisebb vagyon pedig csak 3 izzó van benne.A motort most esett át egy generálon új dugattyúk,szelepszárszimeringek stb. az alkatrészek hozzá?
bontóban alig van gsi,ritka és drága.bárhol kimondom hogy GSI a sima kadetthoz képest az ár duplájáért adnak hozzá alkatrészt.Tehát aki egy ilyen kocsit szeretne 2x is gondolja meg mert sok a lehajtott példány.
- légtömegmérő
- főtengelyjeladó
- generátor
- motortartóbak
lexmaul opel tuning és szervíz:rákoskeresztúr
az elektromos dolgokat:Cápa 01 szervíz:rákoskeresztúr
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1989 |