Örökös családtag
Ez - bár nem az enyém - a szépség egy felülmúlhatatan autó.Olcsó üzemeltetni, ha esetleg hiba van rajta szó szerint aprópénzből meg lehet csinálni.Bár a kasztni 87-es, maga a motor 80-as.cserés volt, igy ez a kasztni 7 éve van nálunk.én jó 4 éve hajtom, de sem engem , sem az eltelt 17 év alatt faterékat nem hagyott ott sehol sem.
pedig már megjárta Ukrajnát, Lengyelországot, Szlovákiát stb..
A 27 éves motor eszi az olajat,egy 200 km-es úton 1 literből jövök ki.Nemsokára kicseréljük egy 87-es motorra, és még több évig elmehet.
A kasztni sajnos rohad, bár ezt a menyasszonyommal ketten jól kiküszöböltük.Míg a kiheggesztésnél egy idő után a rozsda átereszt, mi aluszalaggal bevontuk az alját és a kerékjárati íveket, illetve feketével lefestettük, gyönyörüszépen néz ki.
Motorjáról még annyit, hogy igy, 27 évesen 175-öt kicsavartam belőle, igaz pici lejtőn.
Sajnos nem az én nevemen van, de 2 hónapon belül tervezek vagy egy kadettot, vagy egy 100-as szivart.
Összeségében bárkinek merem ajánlani, aki egy szép, igényes, sportos és kedvező fenntartású autót akar.
A mai világban is megállja a helyét, hisz megelőzte a korát formatervezettsége(nem véletlen ment tovább daewoo racerként), elég megnézni egy hasonló korú audi 80-t, 190-es mercit......
A menyasszonyom mindenesetre szereti a kadit, olyan mintha a gyerekünk lenne.Sok emlék fűz hozzá minket.Családtag lett belőle
- elosztófedél krepált be, gyújtózsinór, ez természetes ilyen idős autónál
- új akksit vettem bele
- előre 1pár brembó féktárcsát
- a hűtés-fűtés időnként rossz, de fater egy újmozdulattal megjavítja
- váltóhuzat, mert az elérett
- ja, meg a hangzás kedvéért egy sportdob( de nem volt elrozsdálva!!)
- igen, a gyári hangcucc gyatra, tettem bele egy cd mp3-as Sony-t, és egy 300w-os mélynyomót.Igy már odaver!
Fehér Jánoshoz hordtam (ő a keresztfater), nem reklám, de bármilyen problémát megold, szó szerint az élettelenbe is életet lehel!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1987 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 200000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | opel kadett Gsi v. sima v. Audi 100 2.0 |
Verdikt | (7.7/10) |