Autók » Opel » Kadett (1984-1993)

Kadett 17 D LS

Lomha aranyos jószág

4 éves korában vette édesapám, én hajtottam sokat 1 éve a tulajdonom.

Tágas 5 ember kényelmesen elfér 5 liter gázolaj elég neki
akárhová megyek vele. Elromlani nem tud. Ha csak én nem vezetm neki a hegyútnak, sajnos alacsony, mindjárt leszakad valami róla, ha nem figyelek.
Közuton viszont stabil, igaz lomha, de a fogyasztás és a kényelem kárpotólja ezt.

- Fékek: csak az els?k.
- 11 éves korában az AKU csere
- 3 éve rohad a 2 hátsó dob pereme
- Komplett kipufogó rendszer, mert hegyre jártunk vele!:(
- Olajtekn?, ua. mint el?bb 22000 Ft. bontott
- A tankszint jelz? kevesebbet mutat vagy össze-vissza
- Ill. a h?t? kilyukadt 13 éves korában, de amikor karambolztam 6 éves korában azután már csöpögött ez kb 10-15 eFt ba került.

Opel szervíz Nagykanizsa Kiss-Gelencsér
A hátsó dob 5!!!! ször szakadt le 10 hónap alatt az új felrakása után, mire az egyik szerel?nek eszébe jutott a rezoncs? nev? találmány azóta még egyben van a rendszer.
Egyébként ha viszem az autót hibával ami most már nem jellemz? hiszen minden új a verdán akkor nem kell bejelntkeznem el?re csak viszem otthagyom ok javítják.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1991
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (8.2/10)

Opel Kadett 1984