Autók » Opel » Kadett (1984-1993)

Kadett 1,5 TD limuzin

Kormos villám

A formája mindig tetszett, egy kis spoilerrel a farán még jobb.
Hihetetlen csomagtartója van, ami néha ugyan beázik, de simán befér 4 teljes hokis felszerelés!
Az enyém állítólag egy drágább verzió, mert kockás Recaro sportülések és kárpit, elektromos mozgatású, f?tött tükrök gyári farokspoiler és metálfény díszíti.
Miután az Opel rájött, hogy nem megy nekik a dízelmotor tervezés, inkább megvették az Isuzu 1.5 TD intercooleres, 74 LE-s er?gépét:) Emmán döfi!
Kicsi biztosítás, kis fogyasztás, kis lábtér hátul. Mi kell még?
Meg kell er?sítenem az el?ttem szólókat, hepe-hupás úton nyüszög, ropog a m?anyag bels?tér, beázik a napfénytet?, de kit érdekel ha csak ennyit fogyaszt, és 130-nál még jókedvvel húz négy emberrel is?! Nyomaték van benne, kettesben két emberrel Orbán-tér alapjáraton.
A futóm? nem túl akaratos, még sosem akart ennyire kevéssé egyenes menni autó alattam. Kanyarban szépen kúszik, a hátulja elpattan a keresztbordán, de az eleje kihúzza. Az Ignis sem jobb.
Hóban remekül lehet csapatni. A kormány nekem viccesen könny?, a gyors befordulást nem lehet er?ltetni, mert majdnem négy fordulat tól-ig. Trabi után életveszélyes. Ott, ha jól emlékszem 2,8:) Rallye autó az Opelhez képest.
A fék nyúlik, de fog! A hátsó fék terheletlenül bekap es? után. Melyik nem?
Kuplung kemény; M7 nyári araszolás:felér egy kisebb lábedzéssel.

Összességében én szeretem a kis büdöst. Kormol, de megy mint az ökör! Csak légsz?r?t kell benne cserélni benne rendszeresen, arra érzékeny.
Olajból szereti a turbós félszintetikusat, olcsóbbat nem érdemes, mert drága hozzá a motoralkatrész.
A porlasztócsúcs áránál csak a cseréje a rosszabb. Le kell venni a szívócsövet, meg a fél motort:( Viszont a sortömítés csak 300 rúpia. A csúcs 14000/db és nincs utángyártott.

A kortárs autók közül szerintem az egyik legszebb és legjobb.
Most mit vennél BX-et? Ugyanmá´!

ui.:Egy n? csúnyán leírta a seggét:( Már megcsinálták.

Több mint öt éve hajtom, és a típushibákon kívül még

- Motortartó, önindító, generátor, h?t?

Én javítom, nem bízom senkiben!

Fenntartási költség (8) Évjárat 1989
Előző autója? Renault 9 1.6D-mint dráma Következő autója? Impreza:)
Verdikt (7.2/10)

Opel Kadett 1984