Autók » Opel » Kadett (1984-1993)

Kadett 1,7D 3ajtó

Kormol, hangos, de ez is része a bulinak

Először is:TV szerelőként kellett egy nagycsomagterű,közepes méretű autó,amivel Pesten a belvárosban is tudok parkolni/inclusive 5-ik ker/,meg olcsó is.300,000-ért vettem,a tulaj egy veszprémi illető volt,neki valami haverja árulta pesten,egy aláirt adásvételivel.Szerelőhaverral menten megnézni,az újságba 390ért hirdette,az autoban lévő tábla 340et kért,végül 300ért elhoztuk.
A fék húzott jobbra,a váltó lötyögött,nem akartra az 5iket venni,meg a bendix szalajtott,ezért reggel hidegen vacakolt.Szépen lassan kijavitgattuk a hibáit,ki lett hegesztve az alja,kb 400nál állt meg,mire egy jólhasználatható kocsi lett.
Mivel volt a motornak egy fura csattogó hangja,tettünk bele 4 új porlasztócsúcsot,aztán középső ,végül hátsó dobot cseréltünk rajta,mert kirohadtak.A rádiót egy "megélhetésibűnöző"kilopta a 7ik kerületben,zárcserére kényszeritve ezzel engem.Mikor másodjára feltörték tettem bele riasztót,meg központi zárat,majd hirtelen felindulásból a kormányművet szervósra cseréltük.A donor egy 1,8as kadett volt.Utban egyszer sem hagyott,megbíz6ó szép kocsi,nekem nem kell másik.Most ment át műszakin,2év nyugalom.Kalaptartót rohattnehéz hozzá szerezni.
mostanában jellemzően 4-5 heteket is áll egy garázsban,beleülök ,minden gond nélkül beröffen.Gyorsításkor kormol mint a fene,meg a sportkémény miatt a beszélgetés kicsit nehezebb dolog,de szépen dörmög,és ez jó.

- Kiegyenlitő tartály,bendix,gömbfej,kaszni rohadott,fűtőventillátorcsapágy,külső tükör,váltótartóbak,féltengelygumiharang,féktárcsa,betét,dob,
- kipuff Y/földút,saját hülyeség/,izzitogyertyák,szűrők,akku...most ennyi jut eszembe.

Barna István,Derekegyház/Faterom/;
Nóbik László,Derekegyház;
Dzsoni Szentes.
Mindhárom ember preciz,pedáns szakember,csak ajánlani tudom Őket.

Fenntartási költség (9) Évjárat 1989
Előző autója? Rekord´C,trabi 601 Következő autója? Jó lenne egy Chevy Camaro