Kék ördög
Családi autóként funkcionált. Előtte trabant majd dacia autóink voltak. Nekem 3 éve van meg a jogsim így mivel a szülők autóval járnak dolgozni és biztonságosabb autóra vágytak lett véve egy renault megane scenic 1,9 TDI- de minek a hibák sora egy könyvel felér. Így saját autó révén én használom. Nagyon szeretem bár van 1-2 hibája ami nem is bosszantó de mégis. 110-et nagy nehezen éri el, előzéshez egy kifutópálya hossza kell viszont a fogyasztása mindenért kárpotól. Hosszabb utakon 5l alatt/100 km. A motorhoz elvileg még nem lett hozzányúlva. Garázsautó ezért nem szereti ha az utcán parkolok vele. A hideg téli napokat sem kedveli néha nem indul. Hatalmas csomagtere miatt szinte bármimenü szállításra alkalmas. Bulik alkalmával igen hasznos bevásárlójármű. Hogy ne legyen olyan üres a csomagtartó mélyláda került beszerelésre és egy egész komoly zenecucc. Annyi a baj hogy nem lehet maximális hangerőn hallgatni mert félő hogy kirobbannak az ablakok. Meg ráadásul minden recseg ropog az autóban. A műanyag belső átka. Rozsdásodás itt ott megjelent, csomagtartó ajtó alja, ajtók alja, motorházon belül stb amit lehet hegesztéssel korrigálunk. Komplett új kipufogót kapot mert már nem lehetet hegesztéssel korrigálni a rozsdát. Több kenetet kapott mire a tavalyi műszaki vizsga előtt kapott egy komplett rendszert. Tovább fogja bírni a rendszer mint maga az autó. Azóta olyan lágy hangja lett hogy néha fel sem lehet ismerni. A kocsi színe sötétkék itt ott át lett fújva mert egyszer szlovákiában a semmi közepén egy jégeső elverte a komplett családott nem tudtunk sehova beállni. A kocsi teteje és a motorház olyan hepehupás lett hogy ilyet még nem láttam.
- Komplett kipufogó rendszer csere- szétrohadt teljesen,
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1987 |
Előző autója? | Dacia | Következő autója? | Renault Megane Scenic |