Ez az autó, amit állandóan meg akarnak venni
Barátomtól vettem. 1,4 LS, benzin-gázos, üveg napfénytetös napellemes ventillátorral (amit disznek tartok), digit müszerfalas, alufelnis. Sajna a gáztartájtól nem sok minden fér bele, de már nem is emlékszem, hogy hol kell tankolni, valahol hátul? Egyetlen baja a küszöb. A kedves jóbarátomat lerántották 30 e-rel és két héten keresztül vakolni sikerült csak. Na mostmár cserélhetem én a küszöböket. Árajánlatot kaptam egyszer 150000 ft-osat, megjegyezném, hogy az Opel szalonban 3-4000 ft a küszöb darabja.
Az Opel szalonban veszek nagyrészt mindent, ami hihetetlen, de olcsóbb szokott lenni, mint minden más. pölö: 4 db Opel gyertya 2200 ft. Mint az urak, beandalgok és csak kérem, csak kérem az alkatrészeket. Jó érzés.
(a passathoz 2500-ést adtak egy darabot).
Eszembe is jutott egy emlék a passathoz, a szegedi kereskedésben (nem írom ki a nevüket, nehogy megbántódjanak és még drágábbak legyenek, lehet, hogy szegeden csak egy ilyen van?hm) vásároltam a fényszóróhoz két darab tartócsavart müanyaggal, amiért kértek 2400 ft-ot, de adtak Porshe csokikát, szép nagy papiruszt és egy Porshés zacskót. Ez igen. Nem tom mennyi lehet az elöállítása a csavarnak, de szállítással max 3-400 ft lehet, de lehet, hogy nem értek hozzá.
Szóval az autóka elvitt már mindenfelé pölö: Györ, Balcsi, Pest, Szlovákiai havasok, Pécs, Yugó....stb. és mindet bírta.
Még hólánccal is.
Egyszer versenyeztem (megjegyzem, nem szoktam) egy Audi 100 2,2 szivarral és símán elmentem. Büszke voltam.
Picit zavaró, hogy a gázt csak a karbrátor kiürítésével lehet átkapcsolni. Hosszadalmas, de legalább nem injektoros az aútom. Amit írtak a többiek, azaz az olajfolyást a tömítésnél, azt én is felfedezem, de nem tudok védekezni. Foltos állandóan.
Pici autó, de megéri. Üzembiztos. És még a formája is fiatalítja.
Maga kategóriájánban egetverö.
- Kézífék bowden, digit jeladó,küszöb.
Szegedi mesterek
szomszég Balla mester Röszke
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1990 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 120000 |
Előző autója? | Passat | Következő autója? | Audi 100, Audi A6 esetleg az áhított BMW |
Verdikt | (7.8/10) |