Autók » Opel » Kadett (1984-1993)

Kadett 1.4 LS

Egy germán aki lelkében "latin lover"

Első autójáról, szerelméről, házáról nem illik rosszat mondania (írnia) az embernek, így maradjunk az igazságnál. 2003 tavaszán vettem, házastársi beleegyezésel (hmm..., de az a 318i E 30-as BMW)na mindegy, 1 hónap müszaki volt rajta, és én csíkos hátu kismalac, gondoltam rendbe rakjuk és jó lesz. Kiderült később, hogy a hangsúly a befejezetlen jövő időre került. Lengéscsillapítók, kézifékkötél, lakatos munka egyéb kötelező apróságok. Egy-két fantom "elektronyos" problémán kívűl nem is volt baj. Aztán jött a tél és az ´én inkább itt maradnék hozzáállás´ (részben az akkor még annál is kacskább lábamnak köszönhetően) majd a halvány Qplungtárcsa elégett, a következő télen az 1-ik rugó tört el benne. Nem szerette a teleket na... Egy germán aki lelkében latin lover. Mire kezdett kikupálodni eladtam mert a 2.-ik gyerekülést már végképp bajos volt a 3 ajtós kasztniba bele aplikálni.

- Szinte mindent kicseréltem rajta Pl: hűtő,akksi,lengéscsillapítók, 2db kuplungtárcsa... amit meg nem, azt javítottuk. A vételárat nettóban ráköltöttem, munkadíj nélkül

Hunyadi ´nagymester´ Attila. Minden tekintetben abszolút meg vagyok vele még mindig elégedve.

Fenntartási költség (5) Évjárat 1989
Előző autója? húzórudas piros Következő autója? BMW 525i E34