Áráért a legjobb
Tavaly tavasszal vettem autópiacon. 190be tartották, 180ért, belealkudtam, egy olajcserét, és egy akksit. Már a nézegetésnél mondta a srác, hogy télen nem fog beindulni. Állt is egész télen, tavasszal viszonylag könnyen üzemelhet? volt.
Fút?m?ben minden zörgött, egyszer a fékmunkahenger berohadása miatt, ki is gyulladt a bal els?. Gondolván inkább nem kockáztatok, 115 ezerért teljesen felujitattam, azóta sincs semmi baj vele. A motor nagyon lomha, de nem is kell neki 5 liternél több gázolaj. Nagyon kényelmes autó, és a kanyarstabilitása is kiváló. Sokkal többet nyujt, mint amit egy 20 éves, autótól várna az ember. Sose hagyott ott sehol, viszont ami zavar, hogy a 4 sebbeség miatt 100 a vége, mentem vele egyszer 150et, de az már tényleg durva. Kasztni, nem rohad sehol, kisebb rozsdák vannak csak.
Ajánlom mindenkinek akinek 2-3 százezer forintnál nincs több pénze autóra. Amúgy eladó:)
Mióta az itéletet írtam, egyszer letapadt a pillangó szelep, egyszer kilyukasztottam az olajtekn?t, tegnap pedig, akciófilmben ill? modon robbant szét a vízpumpa.
- -Teljes futóm? felújitás. (115ezer Ft.)
- -Motor télen nem indul.
- -Bels? világitás, hol jó, hol nem.
- -Beázott. (Szig. szalag)
- -Izmosabb használatba vétel esetén, büdös a motor.
- -Üzemanyag szintjelz?, és az izzitást jelz? izzó, nem jó.
- -Csomagtérajtón kicsit puklisodik a festés.
-Polgár, Faterom ismer?se, nagyon-nagyon jó munkát végez, de kegyetlenül behúz.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1985 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Merci 190, v. Vectra, v. Omega. (mindenképp dízelt) |
Verdikt | (6.3/10) |