A körbe zárt villám :)
Rokontol vettem a kocsit kimélve volt,elsö autom,nagyon szeretem sosem hagyott cserben.jo nem versenyauto de egy 1,6-os szivó disel motor nem is versenyzésre van!Városban 6 litert iszogat autópályán max:6,5-7 min:4-4,5 attol függ hogy az ember menyire nehéhézkedik a gázpedálra!max sebesség:160km/h!Volt hogy egy tank gázolajjal megjártam bp-debrecen távolságot oda vissza és még mindig volt benne 10liter!
Kényelem szempontjábol elfogadhato nincs benne sem klima sem ulésfütés de nem is nagyon hiánnyzik nyáron ablakok meg napfénytetö kinyit és enyi télen meg futés be és meg van oldva!Az ülések kényelmesnek mondhatok!(bár hátul még nem igen ültem)de ami a fontos a BKV-tol ezerszer kényelmesebb!A kaszni egészen jol birja a szabadtéri éjszakákat mivel nem rohad sehol!Szoval én azt hiszem a korához képest a kocsi kifogástalan nagyon meg vagyok vele elégedve!Én azt mondom hogy a pénzemért egy megbizható kellemes autot kaptam!Teljesen igénytelen csak van pár szabáj amit be kell tartani pl:indulás elött a motort járatni nem pörgetni ha nem muszáj!És mindig fejben kell tartani :EZ NEM VERSENYAUTÓ!
És szerintem nem sok 17 éves majd 200e km-t futott autórol lehet elmondani hogy ilyen hüségesen szolgál!
- csak kopó alkatrészek (ékszijjak)max10e ft illetve volt egy kuplung csere 70000huf-ért valamint elromlott a csomagtér ajto gázrugoja de mivel nekem a hangteknikám van benne nem igen nyitogatom ugyhogy nem csináltattam meg (max:2-3e ft)
- most termosztát cserére vár 2e ft az alkatrész és kb ugyanennyi a munkadij ja meg kiégett a futés szabájzo világitása 200ft az izzó,meg 5perc mig kicserélem!volt még egy aksi cserém mondjuk 4 év használat után nem egy váratlan dolog!plusz 4-5kiégett bizti 50ft de azt hiszem most már tényleg minden apro hibát a végletekig kielemeztem!
Miklos Dénes bácsi a havanna lakotelepen (18ker)
Volt hogy ékszijj cserére vittem és tök ingyen szétkapta a zárakat és beolajozta meg kipucolta öket!
Gyors pontos lelkiismeretes!Szoval tök mindegy milyen kocsim lesz én oda fogom hordani!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1989 |
Teljesítmény | (6) | Km vásárláskor | 172000 |