Autók » Opel » Kadett (1984-1993)

Kadett 1.4i

3in1 Bordó villám

Az autót 2006 áprilisában vettem 165 ezer kilométerrel. Egy rokonomé volt Ő szólt hogy segítsek neki vevőt találni de mivel tudtam hogy az opel megbízható autó és ez még a "sosekopel" kategória ezért úgy döntöttem hogy megveszem. Azért is mert akkoriban egy 18 éves favorittal jártam amin rendszeresen bedöglött valami illettve hol indult hol nem. Számítottam rá hogy mivel 16 éves autóról van szó lesznek kisebb nagyobb hibák de amikor már hazavittem sajnos akkor derültek ki a gondok amiket az előző tulaj gondosan eltitkolt. Sajnos ezek kisebb de bosszantó hibák amiket azóta többé kevésbé sikerült kijavítani, nem volt olcsó de megérte hiszen naponta használom munkába járok vele és egyben ez is a partymobil, és a kirándulóautó is. A gondoskodást meghálálja nem egy überszuper járgány de mindenképpen egy megbízható autó aminek nem feneketlen kút a tankja, lehet azért gyorshajtani, de ami a legfontosabb a fenntartásához nem kell csúcsvezetői fizetés.

- lambdaszonda, motorvezérlő, kerékív, küszöb, vákumcső, üzemanyagszintjelző, önindító rotor (csere 500ft)

maszek

szervíz

Fenntartási költség (3) Évjárat 1990
Előző autója? Favorit Következő autója? Eladni? Soha!
Verdikt (5.8/10)

Opel Kadett 1984