Sportos elegáns megbízható cégautó
2008-as első szériás gyártás, 2009 szeptemberi forgalomba helyezés. Kiváló forma, sportos esztétikus megjelenés, cégautóként használt. Évente több mint 50000km, télen-nyáron megbízhatóan. Pannakotta szín ami kifejezetten jól kezeli a saras-latyakos időszakokat. 246000km alatt sehol sem hagyott ott. Elektronikus meghibásodás egyáltalán nem volt. 1997 óta cégautókkal közlekedem, de eddig az INSIGNIA volt a legjobb sebességváltóval, és legjobb futóművel rendelkező autóm. A futómű kicsit kemény-sportos, de egyáltalán nem kopog, nem zörög, egy kis összekötőn kívül semmit nem kellett cserélni eddig, kanyarban iszonyat stabil. 18"-os kerekekkel is 6,5-6,8l/100km az átlagfogyasztás, pedig van talpam hozzá. Az utastér az előző Skoda Superb-hez képest sokkal kisebb de általában egyedül használtam, kevésvé volt fontos a tér, a csomagtartó nagyon nagy. Most kerül lecserélésre, aki megveszi kifejezetten jó autót kap még ennyi km után is, semmi baja.
- Ülésfűtés, csomagtér zár kézi kapcsoló, (távirányítóval működött) intercooler töltő cső kétszer repedt
OPEL HERING SZOLNOK
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2008 |