Petra a konzervatív
2014-ben karácsonyi ajándéknak vettem, magunknak, 2 kisgyerekkel. Azóta becsületesen teljesíti a kötelességét, egyik nagyobbnak nevezhető problémája eddig, hogy nehezen lehet betenni kettesbe. El kell vele játszadozni, akkor valamivel jobb. Az elektronikájával is vannak kisebb gondok - a rádió és a hátsó ablaktörlő (szerencsére csak) néha magától bekapcsol. Korántsem egy hisztérikus ribanc vagy ócska monstrum, a gyorsulása lehetne jobb és a fogyasztása kisebb, de azért szerintem palacsintát megtanult készíteni (kistesók figyelem!), M7-esen az érdi lejtőn felfele, vagy 90-ről előzve. Nagyon jó a kanyarban az úttartása (205-ös gumikkal), a 2000-es és 4000 -es fordulatszámok között egész jól húzza ki a 15 mázsát. A 6.-ik fokozat áttétele viszont túl hosszúra sikerült.
A külseje nagyon csinos, barna metál fényezéssel, ámde eddig egyszer voltam vele gépi mosóban és a kefe elkezdte leszedni a motorházetőről a festéket! Sürgősen abbahagyom és mosom tovább kézzel. Ez a második nagyobbnak nevezhető problémája a sebességváltó után.
A belsejéről: az első ülésekkel minden rendben van, kényelmesek (180 cm vagyok). A hátsó ülések már kevésbé, a gyerekeknek egyelőre jó, és osztottan lehajtva az üléssort nem fér el már egymás mellett 2 személy, ez baj. A csomagterét nagyobbnak képzeltem a kocsi méretéből adódóan, de azért elboldogulok vele.
Összességében egyelőre egy tiszteletreméltó teremtésnek tartom.
- eddig semmi
eddig sehova