Autók » Opel » Insignia (2008)

Insignia 1.8

csalódás vagy lefizetett újságírók :D

Üdv!

Van szerencsém (vagy épp szerencsétlenségem) egy ilyet hajtani (angol utakon).
- 6100 mérföld van benne
- 1.8 as mint a kis corsám vala.
- 18as felni meg elegáns kivitel.
- 6os váltó
Tények:

- olyan gyenge a motor a kasznihoz hogy az valami leírhatatlna. fater 1.4es caravánja száguld ehhez képest. (ez gsi corsámról nem is beszélve)
- ahogy elhoztam már remeg a karosszéria több eleme. zizeg rezonál zajos amikor a motor 2000től pörög... borzasztó. a corsám sosem volt ilyen zajos egyik sem. még az 1.2es B sem
- 4es 5ös fokozat kuka, mert nem huz nem megy semmit sem csinál..6os ban meg egy kis dombra sem tudok felmenni vele. igaz nem eszik sokat így... vegyesben 8 lityo, orsázgúton 7x MPHnál alig eszik 7et.
- csomagtartó ok de nehezn pakolható.
- hibás az elektronikája battery low és check left position lamp felirattal kezd. A helyzetjelző lámpa hol világít hol nem. Kontakt hibás (mondom 10e km sincs az autoban) az aksik meg hogy lehetnek rosszak.. akár kulcsban akár az autoban (mondjuk minden battery megy elvíleg mert működteti az autót tehát nem tudom mi szarakszik)

Az az igazság hogy egy GSI corsa után borzasztó csalódás. Otthon egy octáviát van szerencsém haszálni és siralmassan megveri az octávia a insigniát (pedig opel fun voltam) nem tudok lerakni 2 pohrat sem. az octávia tele rakodóhelyel itt is ott is. . az insigniát nem lehet pakolni. nincs benne tolatóradar, és semmit nem lehet látni belóle egy ilyen autohoz 2009ben kötelező kellene legyen. stb stb stb.
arról meg hog az octávia rs...és hogy mit megy milyen kényelmes ne is besézljünk. Ráadásul egy RS octávia nem sokkal drágább mint egy insignia.. Lehet csak 1 rossz modelt fogtam ki de csalódás. Főleg a sok pozitív újságírói ömlengés után

- Tények: - - - 3 hét és cirka 1500 mérföld alatt nem tudtam egy kényelmes üléspoziciót találni. (170cm 73kilo) - - olyan gyenge a motor a kasznihoz hogy az valami leírhatatlna. fater 1.4es caravánja száguld ehhez képest. - - jó a futómű, bár a felniket ki kellene dobni mert nehezek szélesek nagyok feleslegesek..parasztvakítás az egész - - ahogy elhoztam már remeg a karosszéria több eleme. zizeg rezonál zajos amikor a motor 2000től pörög... borzasztó. a corsám sosem volt ilyen zajos egyik sem. - - 4es 5ös fokozat kuka, mert nem huz nem megy semmit sem csinál..6os ban meg egy kis dombra sem tudok felmenni vele. igaz nem eszik sokat így... vegyesben 8 lityo max orsázgüton 7xMPHnál alig eszik 7et. - - csomagtartó ok de nehezn pakolható. - - hibás az elektronikája battery low és check left position lamp felirattal kezd. a lámpa hol világít hol nem, Kontakt hibás (mondom a 10e km sincs az autoba) az aksik meg hog lehetnek rosszak.. akrá kulcsban akár az autoban (mondjuk minden battery megy elvíleg mert működteti az autót tehát nem tudom mi szarakszik) - - az az igazság hogy egy GSI corsa után borzasztó csalódás. Otthon egy octáviát van szerencsém haszálni és siralmassan megveri az octávia a insigniát 8pedig tudjátok opel fun vagyok) nem tudok lerakni 2 pohrat sem. az octávia tele rakodóhelyel itt is ott is. . az insigniát nem lehet pakolni. nincs benne tolatóradar, és semmit nem lehet látni belóle egy ilyen autohoz 2009ben kötelező kellene legyen. stb stb stb. -

Fenntartási költség (8) Évjárat 2009
Előző autója? octavia rs Következő autója? octavia rs
Verdikt (6.3/10)

Opel Insignia 2008 (2009)