Az autópálya Ördöge
Az autó alapjában véve nagyon jó.Én Opel párti voltam és vagyok is. A Sparco ülések nagyon kényelmesek benne igaz kell is ami tartson 250 Lóerö és 400nm. Mindenhol olvasom hogy nem jók az insigniák,nehezek,lomhák stb... Én ugy gondolom hogy aki 1.6 motoral veszi meg az ne is lepödjön meg azon hogy nem megy a kocsi.Fogyasztása 1 alkalomal mentünk haza vele 1500km Németország Autopály átlag 150kmh 8.0L.Ausztria Magyarorszár 130kmh átlag 7.4L/100km.Városban 10.5L.
Rossz tapasztalataim nincsenek (a féknyergtöl eltekintve) a fényszórók valami bámulatosak 500m röl egy legyet kiszursz 10*.Az automata váltó nagyon jól végzi a dolgát.A fentartásról még annyit hogy 2018.03 lesz aktuális a 3-dik inspekció és az olajcsere, Várhatóan az összes szüröt cserélni foglyák+olajcsere 500 euro kb 150ezer FT. Ez egy 2015.12 havi model ami nekem van az extrákról még anyít hogy Akad benne de a felét ki sem használom.Jótanács ha valaki hasonló 2L es turbós Opel Insigniát szeretne venni csak 4*4 Alrad ba vegye olyan sok a nyomaték hogy ha ki van kapcsolva az ESP akkor nem marad gumid ha bevan akkor meg az eletronika torpasztja meg az autot.Vezetem már 4*4 et is és sokkal jobban tapadt az utra.
- A féknyereg egyik része kotyogott (ne kérdezétek pontosan melyik alkatrész) jobb és bal elsö. Garanciálisan cserélve lettek.Még mindig fent áll a probléma az uj alkatreszekkel is igaz csak a bal oldali minimális csörgés ha rosz uton közlekedek. - Németországi Opel szakszervizbe csinálták,azt mondták sajnos ez így maradt. - Még kb 10000km és fékbetétcsere lássuk a csörgés marad e.
Opel Szerviz
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2016 |