Autók » Opel » Corsa (2006-2014)

Corsa 1.2

Szeressük. Nem kicsit, nagyon

Imádom ezt a kocsit. Hibátlan. Szép forma, nem túl erős motor, de rengeteg üres hely a csomagoknak. 4en mentünk Lipcsébe és minden cuccunkkal tökéletesen elfértünk. Annyi negatívum volt csak, hogy a horvát tengernél a rádió meghülyült, nem működött a hangerőszabályzó se a kormányon se a műszerfalon. Amúgy mindig elsőként indulok el a lámpánál és ritka hogy mással együtt induljak. Keveset fogyaszt, egy tankkal 650 km-t tudok minimum autókázni. Autópályán 120nál alig eszik többet 5-nél, 140 fölött viszont zabál. Aki beéri azzal, hogy kényelmesen utazzon, annak nem kell több. Néha olyan mint ha lelke lenne, érezhető amikor nincs kedve menni, de a legtöbb esetben van :) Ja és a váltó szokásosan, amolyan opelesen szar. Garanciában kicserélték és azóta hibátlan. Ja, és 40 ezer környékén bezabálta még a féktárcsát is anélkül hogy érezhető lett volna.

- Csak a váltó

Opel M3 majd az bezárt és a jogutód Duna Autó, de az messze volt. Az M3-ból egy kedves szaki a Bosch-hoz került így oda kezdtük el vinni, de az ottani vezetőség seggfej volt.

Opel Gombos

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006