Szép de Gyenge
1.)Kicsit merész ötletnek tartom az Opel által előirt 1 éves Olajcserét.
2.)1.2-es motor katasztrófa...bőg a motor de a kocsi egyhelyben áll kb!!!!Amihez a 8literes(nekem ennyit sikerült produkálni)fogyasztás széditően sok.
3.)Pár hónap után az ülés alsó része elkezdett szétmálani és a kocsi folyamatosan tele volt szivacsdarabokkal.
4.)Az előrehajtó kar szószerint a kezembe maradt.Garanciálisan kicserélték volna a szervizbe csak mivel nemvolt épp raktáron azt mondták 2 héten belül érkezik és hivnak.....nos azóta is hivnak:)
5.)Nekem nagyon kényelmetlen volt,főleg hosszútávon.mire leértem balatongyörökre budapestről,ugy éreztem mintha egy kés lenne az oldalamba.(Ülés Hibája)
6.)Az egyik hangszoró kis idő után elkezdett sercegni.
7.)A kulcsal elejétől fogva gondjaim voltak.Vadonatuj elemekkel is erőlködni kellett hogy kinyiljon.
8.)A klima irányát szabályozó tekerő egyiknap megakadt és ezután összevissza fujta a levegőt valamint a tekerő se jobbra se balra nem mozdult(szervizbe megcsinálták utólag)
9.)Nos az autó ugyvan megoldva hogy egy izzócseréért is a szervizbe kelljen vinni.Lebontottam a fél motorteret mire sikerült kicserélni őket
10.)Reggeli inditásnál néha csak 2odszori probálkozásnál indult el.
11.)A klíma túl gyenge,4es fokozatban ér valamit de akkor viszont iszonyatosan hangos:)
12.)Jót csak az autó külsejére tudok mondani,szép és stilusos.
- Ülésdöntő kar,a klima irányát állitó tekerő,ülések,bal oldali fényszoró,hangszorok,kulcs
Opel Gombos
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |