Imádom kívül-belül
Tavaly év elején kaptam meg az új kocsit.
Egy gyönyörű 3 ajtós piros belsős fekete Corsát.
Kívűl és belül is gyönyörű szép, de tényleg!
Nekem teljesen megfelel ez az autó, szerencsére még semmi gondom vele, a fogyasztása eleinte 7 felettinek tűnt, de ma már inkább 6 körüli. Keveset használom városban, és autópályán inkább országúton autózom vele, így az átlagfogyasztása 6.5 körül van, de inkább a 6-hoz közelít.
Abszolút elégedett vagyok a kocsival, imádok vele közlekedni és remélem sokáig boldogítjuk egymást!
Ezt a kocsit nekem találták ki, mind formailag, mind belső térvilágában, mind teljesítményében, mind kényelmi szempontból.
Persze találtam egy-két dologot ami nem tetszik rajta:
- az elakadásjeljző fénye nem halványodik el, mikor leveszem a műszerfal világítást, nagyon zavaró esti sötétben,
- C oszlop olyan vaskos, hogy alig látni ki tőle, (nekem a sokak által írt, A oszlop tökéletes, egyáltalán nem zavaró)
- kesztyűtartó nekem is kicsinek bizonyult,
- nem kaptam a kocsihoz hátsó sárvédőket, így hamar koszolódik a feneke, (tervben van a pótlása)
De csak ennyi, ami nem tetszik, ugyen nem túl sok? Hát igen, inkább csak kukacoskodok...
Ajánlom mindenkinek a kocsit és persze nem traktor hangú dízelben, hanem 1.4-es benzines változatban!
- eddig még semmi...
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |