Imád a szervízben lenni
Mikor megláttam, beleszerettem, ezért ezt az autót választottam. Kifogástalan a külcsín, tudta mindazt, ami számomra kell egy autóba. Számomra a teljesítménye is megfelel. Nem indulok vele gyorsulási versenyen, nem is ez a célom. A hibák 1700 km-nél kezdődtek, nem szeretett reggelente indulni, ekkor kicserélték a gyújtásmodult. Ezt követte a motorvezérlő elektronika /kb. a harmadik szervizeléskor 7000 km-nél/. Ezután már reménykedtem, hogy jó lesz, de nem így lett. Egyszer elkezdett világítani az ABS és a kézifék kontroll lámpa. Kiderült az ABS vezérlő egység kirohadt a zárt műanyag dobozában, ezáltal a komplett vezetékköteg is sérült, cserére szorult.
Ilyeneken már nem akadok fenn, hogy ciripel a fűtés ventillátor egyes fokozatban, kettesre kapcsolom.
Jelenleg az üzemanyagszivattyú miatt van szervízben. Ha pedig mindez nem lenne elég, a héten kézhez vettem a gyári visszahívásról szóló levelet, miszerint hibás az autó valamely része, amit költségmentesen kijavítanak.
Mindezek ellenére szeretném, ha megmaradna és végre jó lenne.
- Gyújtásmodul, Motorvezérlő elektronika, ABS vezérlőegység kirohadt, Komplett vezetékköteg, Üzemanyagszivattyú, Gyári visszahívás van az autóra
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Bravo | Következő autója? | Biztosan nem a jelenlegi |