Autók » Opel » Corsa (2006-2014)

Corsa 1.4 Enjoy D

elvárásaimmal egyezően...

Elől két felnőttnek alsóközép-kategóriás hely, hátul nem ültünk.Csendes, a cd kitűnően szól, lejátszik minden felvételt. Nem zörög-nyikorog-kopog benne semmi. A computere jól van programozva, sok apró finomságot tud/ ajtóbezárás után felhúzza az első ablakokat,kikapcsolja a cd-t, ha a Petőfin útinform van a cd-t átkapcsolja, majd ha vége visszavált,az első ablakok le-fel automaták stb./ Javasolnám mindenkinek a fedélzeti computert. A falábúak is megtanulják a takarékos vezetést. Ami eleinte kissé zavart az a középkonzol tetején futó ezüst díszcsík. Ma már nem veszem észre. Azt kaptam amit vártam, eddig semmi gond nem volt vele. A fogyasztása 20-22.000 km között állt be a jelenlegi átlagra, alapjáraton a korábbi 0.9 l/h ről 0.5 l/h-ra.

- 25.000 km-nél jobb oldali tompított izzó csere, 4.000,-. Ezen kívül csak az 1 éves kötelező garanciális átvizsgálás és olajcsere 23.000,- .

Opel Tatabánya

Fenntartási költség (9) Évjárat 2007
Előző autója? szamara Következő autója? opel
Verdikt (8.5/10)

Opel Corsa 2006 (2006)