Autók » Opel » Corsa (2006-2014)

Corsa 1.2 Twinport

A német rettenet.

Vadi újonnan kezdtem el használni, céges autóként.
A cégnél rengetegen szidják, előtte c- corsákat használtunk.
Napi szinten van használatban, városban 70-100 Km.
Néha felviszem a pályára hogy kiégjen belőle a lerakódás.

Hála a jó égnek nem saját autóm, sírva is fakadnék, fentebb írtam miért volt szervizben, meg millió apróságot amit nem.
Pl. most megint vinnem kell mert a bal egy ülés háttámlája derék tájékon ketté tört vezetés közben?!?! (177cm/75Kg vagyok)

Fogyasztása borzalmasan sok, 10 liter körül csak városban, ha a klíma is megy akkor 12-13,(V-6 3.0 166-os alfánk fogyaszt ennyit, de az legalább megy is), motor harmatgyenge, ha a klíma be van kapcsolva, ki kell kapcsolnom hogy előzni tudjak, kuplung-váltó kapcsolata siralmas, rengetegszer reccsen,elöl a háromszög ablak miatt nem lehet kilátni, baleset veszélyes, ülések irgalmatlanul kényelmetlenek, fapados az egész, hullik szét az autó és 5 éves.

Hogy pozitívot is mondjak a futóműve ténylegesen jó, nem kellett hozzányúlni, nem zörög nem kopog, az úttartása jó.

Aki ilyen autót szeretne mindenképp nagyobb motorral vegye.

- Légtömegmérő 2x. - Elektronika hiba 2x. (elment minden a műszerfalról) - Bal,jobb ajtó zárszerkezet belülről széthullott(nem lehetett kinyitni), jobb oldali kívülről is (nem lehetett kinyitni). - Bicskakulcs szétesett 2 év után. - Rengeteg apróbb hiba.

Fenntartási költség (1) Évjárat 2009
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (1.4/10)

Opel Corsa 2006 (2006)