X akta-megoldva
Az első új autóm,ezért nagyon szeretem,bár lehet hogy múlt idő lesz lassan:-(A kellemetlenségek ellenére - még!!!-meg vagyok elégedve,a legszomorúbb amit az utóbbi 2 hónap alatt csinál.Ember nincs 2 hónapja,aki rájönne,hogy miért világít a károsanyag kibocsájtás visszajelző sárga lámpa.Lambdaszonda cserék eredménytelenek,az értékek hibátlanok,nem eszik többet,ugyanúgy húz és indul,katalizátor jó,de továbbra is világít! teljes tanácstalanság mindenhol,a szerelők csak azt tudják,amit a hibaolvasó ír nekik,mindenki egyfolytában lambdaszondát és katalizátort akar cserélni,akár 100-szor is!!!!Ha nem sikerül hamarosan megcsináltatni,átírom a szerette? kérdésre a választ.(a megérte a pénzét? kérdésre szintén!)-----eltelt 3 hét:minden tökéletes! Sárga lámpa:Kábelszakadás volt. Rezonáló hang: Szintén kábelek,de a súrlódás miatt.Most már újra imádom!
- 1. hátsó szélvédő mosó csöve szétcsúszva(beázott)1 hetesen.2.váltó kulissza szétesett(műanyag)2 évesen.3. fényszóró kiég évente(csak a bal oldali!,a jobb oldali még 1-szer sem!!!!)4.vezérműlánc csere(2 hónaposan az elsőt gariban,4 évesen a másodikat)5.rezonáló hang 2 éves kora óta,még senkinek sem sikerült megcsinálni 3 év alatt!!!(kb. 2700-3000-es fordulat közben)6.lambdaszonda-lambdaszonda(a sárga lámpa miatt,de nem ez a gond!!!)7.:
- évente!!!fékbetét-csere(pedig nem úgy használom,mint egy 17 éves átlag friss jogsis) ----3hét eltelt--: Újra bal első izzócsere(szinte napra pontosan 1 év után! Mindenki nevetett,mikor jún.20-ra jósoltam,jún.19-én kiégett....vicc..)
Először márkaszervizek,de soha többet egyikbe sem!-azóta próbálkozások máshol.
Előző bejegyzések óta eltelt 3 hét után végre találtam egy profi szakembert,aki fél nap alatt megcsinált mindent,ami eddig 2 és fél hónap alatt senkinek sem sikerült!
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | 626 Mazda 1.6 | Következő autója? | Most már marad! |