Viva 1.0 megfelel?
A full fapadot vettem, mert nem volt pénzem jobbra, és el?tte egy Fábiám volt, amit el kellett adnom, mert 1 évesen az ingem gatyám ráment a garancián kív?li szervizekre. A Skoda után nagyon jó érzés, hogy nem kell rá költeni és városban is 6 l fogyaszt nyáron, autóuton pedig 5l. Megbízható, presze lassan gyorsúl meg ilyenek, de ez nem érdekel, mert nem versenyautót akarta. Nemrég le akartam cserélni egy új opel astrára, de 1.5 M ért vették volna csak be, és nekem nem ér meg plusz 2.5 M ft ot, hogy astra legyen. Egyed?l a légkondi hiányzik, de az meg úgy is káros a környezetre meg az emberre is:). A központi zárat meg amúgy sem szeretem. A fentiekb?l látszik, hogy nem egy kocsi buzi típus vagyok, de nekem ez a kocsi így teljesen megfelel.
- Válltó m?anyag bizbasz csere.
- Elolvastam ezt a fórumot, és 2.5 évesen úgy mentem be a szervízbe, hogy tudtam mit kell mondani, így ki is cserélték fémre azonnal. Amúgy 40 e lett volna. A fényszóró magasság állító nekem még nem romlott el, de remélem nem is fog.
- Az els? két alsó légterel? gumi lejött, de ezek is 2 magas járdázás után.
Opel Danubia:
Az els? kötelez? szervízen kiszámláztak 20e ft ot azzal a címszóval, hogy 3 óra és 2 ember dolgozott rajta. Sajnos ott voltam végig és néztem, így a vég csak 11e ft lett. A második kötelez? szervíz 35e ft volt, de sajnos akkor nem tudtam ott lenni, így remélem benne is van az amit kiszámláztak. Most a válltó javításánál korrektek voltak.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Fábia 1.4 | Következő autója? | ha így haladnak a benzinárak akkor bringa |
Verdikt | (7.6/10) |