Autók » Opel » Corsa (2000-2006)

Corsa 1,2 Club 5a

Vidám kisautó

Vidám kisautó 1-2 személynek. Az 1,2 es motor jól megy, de ha hajtod eszik 8 litert is, ami azért nem kevés, de 7 körül el lehet járni vele. Országúton viszont volt, hogy 5.5 evett. Jártunk vele mindenfele legmesszebb talán Düsszeldorfba voltunk, nem volt gond vele sose a váltója is Pesten ment tönkre:). Sok minden belefér, ha lehajtod a hátsó üléseket. Egyszóval jó kis autó, viszonylag nagy csomagtartóval.

- Váltókulissza csere 25eHuf , kutyacsont vagy mi kopogott az első futóműn csere, első fényszórók bemattúltak mert belepárolgott a foglalat műanyag része csere 20eHuf/db ez azért bosszantot rendesen, EGR szelep néha bevillant de nem cseréltettem ki nem volt gond belőle, izzók kiégtek rendszeresen mindenfele, végül is semmi komoly ...

kis szerviz két szakival, márkaszervizt nem látott, ill. ha látott volna a Fenntartási költség rublikába kisebb számot írok tuti

Fenntartási költség (8) Évjárat 2001
Előző autója? corsa Következő autója? Opel Astra Kombi 1.6
Verdikt (7.3/10)

Opel Corsa 2000 (2000 - 2006)